Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak už čtenáři Super.cz a televizní diváci vědí, Mahulena Bočanová (57) je novou tváří seriálu Ordinace v růžové zahradě. Hraje maminku Patrika Děrgela (35) (Patrik Mára) a ne zrovna ideální tchyni jeho ženy, i té seriálové, Markéty (Táňa Márová).

„Darina není vysloveně kladná postava, má hluboký vztah ke svému synovi Patrikovi a jako každá máma je kvočna, která si ho hlídá. Patrik je krásný kluk a ona žárlí na jeho ženu, má pocit, že mu ho bere. V tomhle smyslu je potvůrka,“ popsala svou postavu Mahulena.

Ona sama měla se svými tchyněmi dobré vztahy, prý lepší než s manžely. „Byla jsem dvakrát vdaná a měla jsem skvělé tchyně. Každá byla jiná, ale obě skvělé. Rozuměla jsem si s nimi líp než s jejich syny. Asi nejsem typ do manželství,“ míní herečka.

Při domlouvání role se Mahulena dostala do poměrně kuriózní situace - když jí řekli, že bude hrát s Děrgelem, předpokládala, že jejich dějová linka bude milenecká. Mýlka ji rozesmála. „Rychle mi vysvětlili: ‚Nene, vy budete hrát jeho maminku, paní Bočanová‘. Musela jsem se smát, jak jsem blbá,“ řekla herečka.

Beze srandy pak dodala, že se stárnutím nemá problém. K životu zkrátka a dobře patří. „Na to, kolik mi je, furt dobrý. Pořád ještě umím zaštěkat. Mladé lidi mám ráda, držím jim palce a nejsem a nikdy nebudu patřit do party zapšklých ženských, které se trápí stárnutím,“ dodala Bočanová.

Ta je aktivní nejen před kamerou, ale hlavně na jevištích. „V divadle jsem skoro každý den. Hraju u Háty a v Činoherním klubu. Buď je práce strašně moc, nebo žádná. Vloni jsem všechnu práci škrtla a byla celý rok s dcerou doma, teď musím zabrat. Dokud práce je, chci toho využít, v naší profesi to není samozřejmost,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám