Hlavní obsah
Článek

Aneta Chovanová, kterou fanoušci na sociální síti znají pod jménem A.N.D.U.L.A , začala fušovat i do modelingu. Potkali jsme ji totiž na křtu kalendáře návrhářky Beaty Rajské (61), pro niž jeden model nafotila. Stala se také jednou z kmotřiček.

Vyčnívala stejně jako na sociálních sítích, protože se jako jediná z kmoter neoblékla do červené, ale zvolila kostýmek a bílou košili, na které rozepnula opravdu dost knoflíčků, takže dráždila bujným dekoltem.

"S Beatou jsme se potkaly na letišti, když jsme letěly z Kanárů, ale věděly jsme o sobě už předtím. Překvapila mě, že jsem její nová modelka. Asi má ráda ženy z lidu," smála se Aneta. "Padly jsme si do noty a poprosila mě, abych byla jednou z kmoter jejího kalendáře," dodala.

Jinak se Aneta do modelingu nehrne, je spokojená, jak se jí daří v práci na sociálních sítích. "Dosáhla jsem cílů o půl roku dřív, než jsem chtěla, takže jsem v klidu. Měla jsem nějaký finanční plán už vzhledem k tomu, že mám dítě a nový byt. Jsem v plném pracovním nasazení nejen v rámci sociálních sítí, ale bokem ještě dělám nějaký marketing a ráda bych se pustila do dvou projektů a založila firmu," vypočítala.

Na to, aby nakupovala byty za hotové, ovšem nemá. "Mám to velmi dobře spočítané. Prvním bytem, který pronajmu, zaplatím obě hypotéky," upřesnila. Chlapa k tomu, aby se o ni staral, tedy rozhodně nepotřebuje. Aspoň ale už dobře vychází s otcem svého syna, s tím se rozešla ještě během těhotenství.

"Kamarád mi zrovna říkal, že už si žádného chlapa nenajdu, protože pominuly všechny důvody, proč si ho hledat. Ale bývalý partner jako otec funguje, lepšího jsem si vybrat nemohla. Možná se mu rozsvítilo a bude třeba pro někoho lepším partnerem. Ale já určitě dvakrát do stejné řeky vstupovat nebudu," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám