Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývala to láska jako trám a jednu dobu působili jako nejideálnější hollywoodský pár, ale dnes by se bývalí manželé Brad Pitt (60) a Jennifer Aniston (42) nejspíš setkali tváří v tvář jen velice neradi. Přesto se tak v pátek odpoledne málem stalo. Brad i Jennifer totiž dostali podobný nápad, a to zajít si do kina. Podle očitých svědků se populární herci před vchodem minuli jen o pět minut.

Zatímco Brad vyrazil na nový fantasy film od Martina Scorseseho s názvem Hugo i se čtyřmi z jeho šesti dětí, které má s Angelinou Jolie (48), Jennifer přišla do kina se svým partnerem Justinem Therouxem. Bývalí manželé se přitom minuli jen o chvíli, když Brad s dětmi kino opouštěl a Jennifer k němu teprve směřovala. Pittovi dělali doprovod desetiletý Maddox, osmiletý Pax, šestiletá Zahara i nejmladší pětiletá Shiloh. Pax přitom dával zvednutou pěstičkou jasně najevo, co by nejradši udělal fotografům, kteří je neustále pronásledují.

Mírná nevraživost mezi Bradem a Jennifer trvá od chvíle, kdy Pitt před dvěma měsíci promluvil o jejich dřívějším manželství. Bylo prý ubohé a nudné a celý svazek nešťastný. Naopak si nemohl vynachválit soužití s Angelinou Jolie. To, že ji učinil matkou jeho dětí bylo prý jedním z jeho nejchytřejších rozhodnutí v životě. Bradova upřímnost ohledně manželství s Jenn se však nelíbila jejímu současnému příteli Justinu Therouxovi, který Bradovi přes média poměrně nevybíravě vzkázal, že by raději měl držet hubu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám