Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její kolegyně z filmu Případ mrtvého nebožtíka Hana Vagnerová (41) nás hned chtěla seznámit a upozornit nás, že ze všech herců a hereček z tohoto snímku je nejslavnější právě Tereza Srbová. Tedy v zahraničí, kde už má za sebou pěknou řádku rolí po boku hollywoodských hvězd.

Tereza si zahrála ve filmech, které natáčeli Viggo Mortensen (Východní přísliby), Judi Dench (Příběh špionky) nebo Helen Mirren (Inkoustové srdce), ale pořád zůstává skromná. A na to, že ji konečně objevilo i Česko, je patřičně pyšná. "Natočila jsem v zahraničí pár dobrých filmů, na to jsem hrdá, ale jsem ráda, že jsem díky Miloši Šmídmajerovi konečně i v českém filmu. Seznámili jsme se před třemi lety na jeho premiéře, pak jsme se potkali na Berlinale, udržovali jsme kontakt přes mail a v květnu mi napsal, že v červenci se bude tenhle film točit, zda mám čas," vyprávěla nám Tereza.

Z Los Angeles, kde žije, ale nepřijela jen kvůli filmové premiéře. Měla tady i modelingové pracovní povinnosti, protože fotila a točila kampaň pro oděvní firmu. Jeden z aktuálních kousků oblékla i do Lucerny, takže přítomní muži měli dilema, zda hledět na její zářivý hollywoodský úsměv, nebo na výstřih až do pasu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám