Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z mladých hereček, které se aspoň na chvíli mihnou v nové komedii, která si utahuje ze všudypřítomných kriminálek, Případ mrtvého nebožtíka režiséra Miloslava Šmídmajera, je i princezna z pohádky Řachanda Denisa Pfauserová.

"Moje postava je zdravotní sestřička, která to má v hlavě trochu pomotané, odpovídá na něco jiného, než se jí doktor ptá, a tak podobně. Ale je to opravdu malá role, měla jsem jenom jeden natáčecí den v Olomouci. Ale bylo to hezké setkání s přáteli a užila jsem si to," řekla Super.cz.

Na slavnostní premiéru do pražské Lucerny se ovšem náležitě vystrojila. Dlouhé šaty jako pro princeznu, které jí pořídil jako dárek její přítel, byly ovšem dost zrádné. A to kvůli uvazování přes jedno rameno.

"Když jsem si před šatnou svlékala kabát, tak povolilo, a najednou jsem tam stála polonahá. Naštěstí jsem byla otočená zády, takže mě nikdo neviděl," prozradila nám Denisa, která pod róbou neměla podprsenku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám