Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Valentýnskou kolekci prádla vlastní značky Savage X Fenty promuje zpěvačka Rihanna (36) už od Vánoc. Snímky v krajkách spamuje svůj instagramový účet, stejně jako profil značky. Tam se naposledy pochlubila fotkou v podprsence a fanoušci nepřestávají pět ódy na její bujné poprsí.

Fotce předcházely série snímků v červeném prádle a punčochách. Se značkou sklízí Rihanna samé úspěchy už od jejího založení v roce 2018. V loňském roce překvapila žhavou show, která byla právem označena za největší módní událost roku.

Stejně jako řada dalších slavných dam, i Rihanna bojuje za tzv. body positivity čili apeluje na ženy, aby se měly rády takové, jaké jsou. I proto jsou její kolekce určeny ženám všech tvarů a konfekčních velikostí. Kousky často prezentují i plus size modelky.

Podnikání jde zpěvačce skvěle, vlastní i kosmetickou firmu Fenty Beauty. Fanoušci ale marně už několik let čekají na nové album. Poslední deska vyšla Rihanně před čtyřmi roky. Loni ale naznačila, že se chystá nová muzika, tak snad...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám