Hlavní obsah
Článek

Co nevidět se na obrazovce Patricie Pagáčová (35) objeví opět v seriálové roli. Přijala nabídku stát se jednou z tváří seriálu Modrý kód na Primě a rubavský urgent rozšíří v roli Laury.

My jsme herečku vyzpovídali během natáčení a zajímalo nás, jaký má ona sama k lékařskému prostředí vztah. „Já mám k lékařům vztah kladný, asi z velké části proto, že moje sestra je lékařka. A navíc jsem, díky bohu, neměla nikdy žádné větší zdravotní problémy, klepu to,“ dozvěděli jsme se od Patricie, která se snaží pravidelně sportovat, aby byla fit.

„Snažím se hlavně hýbat, mám ráda sport. S jídelníčkem je to horší, rozhodně nejsem typ, co by jedl super zdravě, ale zároveň nejím ani nějak extra nezdravě. Troufám si říct, že je to docela v rovnováze,“ prozradila nám herečka a svěřila, jaká ona je pacientka.

„Když dostanu antibiotika, tak je samozřejmě poctivě užívám, ale když mám třeba brát něco preventivně, tak mi to vydrží tak tři dny až týden, a konečná. Jsem v tomhle hrozná. Ale jinak jsem vlastně asi docela poslušný pacient,“ řekla Pagáčová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám