Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Některé dny jednoduše nemáme čas nebo energii vymýšlet božský outfit, co svět neviděl. Pro tyto příležitosti je tedy vhodné mít v šatníku pár krásných topů nebo triček od luxusních značek, které nemusíte složitě ladit. Stačí pohodlné džíny, tričko od světové značky a váš outfit je top!

Pokud milujete květinové a živelné potisky, pak rozhodně nepřehlédněte dámská trička Desigual. Tato světoznámá španělská značka se proslavila právě svými pestrobarevnými modely a neobyčejnými, a přesto pohodlnými střihy. Tričko nebo top od této značky vám tedy zaručí, že si budete moci připadat žensky, i když zrovna tento kousek nesladíte se sukní, ale třeba s kalhotami. Některé modely od značky Desigual připomínají svým střihem tuniky, které lichotí každé ženské postavě. Tak sáhněte po tričku Desigual i vy!

Foto: Different.cz
Dámská trička Desigual

Nezapomeňte na Calvina! Trička s tímto legendárním jménem oblékají tisíce žen i mužů již mnoho let a není se čemu divit. Nejenže dámská trička Calvin Klein vypadají luxusně, ale jsou vyrobeny z kvalitních a příjemných materiálů, takže je jednoduše nebudete chtít sundat! Vybrat si můžete z triček s výraznými nápisy, ale i s více minimalistickým nápisem či logem značky.

Foto: Different.cz
Dámská trička Calvin Klein

Značka, kterou si na triko rozhodně DÁTE, to je Guess! Topy se světoznámým trojúhelníkovým potiskem od Guess, miluje snad každý módní nadšenec. Americká značka přináší již dlouhá léta na trh stylové kousky, které se dají snadno a pohodlně kombinovat a dámská trička Guess nejsou výjimkou. Top od této značky vám v šatníku prostě nesmí chybět!

Foto: Different.cz
Dámské trička Guess

Ani pánové nesmí zůstat pozadu. Vždyť právě oni milují jednoduchost v módě snad ještě více než ženy! Nepřehlédněte tedy luxusní pánská trička na Different.cz, která jsou pečlivě vybrána tak, aby odpovídala mužskému vkusu a preferencím. Najdete zde jak sportovnější modely z funkčních materiálů, tak 100% bavlněné produkty od mnoha módních značek. Třeba právě i Desigual nebo Calvin Klein. Takže se můžete zkusit sladit se svou drahou polovičkou. Tak které tričko vám bude říkat pane?

Foto: Different.cz
Luxusní pánská trička na Different.cz

Nejen trika ale i kabáty, doplňky, obuv a mnoho dalšího, pořídíte právě na Different.cz. Již od roku 2008 pro vás tento český e-shop sbírá inspiraci ze světa módy a stylu a nabízí vám tak ty nejhezčí módní kousky od světových značek od Brazílie až po Austrálii. Ale najdete zde třeba i českou značku SIMPO, která se šije v Plzni.

Probuďte v sobě také lásku k módě a ulovte si trochu jiný kousek do šatníku na Different.cz

Další články

Načítám