Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz informoval, zdravotní problémy zpěvačky Evy Pilarové (†80) udělaly čáru přes rozpočet také pořadatelům Česko-Slovenského plesu, kde měla být hlavní hvězdou. Naději, že by se její stav do doby konání plesu zlepšil, bohužel nemají. Po náročné operaci se jí opět přitížilo.

Protože Pilarová měla mít velký blok písní, musela se za ni najít náhrada, což v době velkých společenských akcí není jednoduché. “Na Česko-Slovenském plese 2020 vystoupí Tereza Mašková. Vítězka česko-slovenské hudební soutěže s nádherným hlasem. V podání Terezy se můžete těšit i na poctu Věře Špinarové a krásnou skladbu Jednoho dne se vrátíš,” informovali organizátoři akce na oficiálních sociálních sítích plesu.

V těchto dnech bylo odtajněno další hudební překvapení programu – speciální pocta jedné z nejmilovanějších legend v historii naší hudby k jeho nedožitým 70. narozeninám – Karolu Duchoňovi v podání seskupení Duchoňovci. Přirovnání “Slovenský Tom Jones”, které si vysloužil od německých kritiků, se ujalo a dodnes si ho pamatují fanoušci na Slovensku i v Česku.

Hosty Česko-Slovenského plesu letos v Obecním domě 8. února zabaví také vystoupení Richarda Müllera, Leony Machálkové, Emmy Drobné, Martina Chodúra a dalších.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám