Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera herečky a zpěvačky Olivie Newton-John Chloe Lattanzi se objeví v australské verzi soutěže Dancing With the Stars. Jejím partnerem bude tanečník Gustavo Viglio.

Na svém instagramovém účtu se třiatřicetiletá Lattanzi prezentuje jako zpěvačka, skladatelka a herečka. V roce 2016 vydala popové album No Pain, je také autorkou písně Can I Trust Your Arms, kterou její matka zařadila do alba z roku 2005 Stronger Than Before. Co se herectví týče, má na kontě několik televizních filmů jako Žralokonádo 5, Vánoční romance, Nezkrotné kočky nebo horor Dead 7. Objevila se také v hudební reality show Rock the Cradle.

Lattanzi se fanouškům svěřila, že na parketu se cítí jako doma a miluje pohyb, který je pro ni terapií. „Používejte své tělo jako posvátný nástroj,“ vyzývá je. Tanec je podle ní také skvělý k upuštění páry a usměrnění emocí. Vlohy k pohybu má nejen po matce, ale i po otci, tanečníkovi a herci Mattu Lattanzimu.

Chloe v minulosti bojovala s alkoholem, depresemi, anorexií a s dysmorfofobickou poruchou, při níž mají pacienti dojem, že určité části jejich těla jsou deformované. V roce 2013 podstoupila léčbu. „Do konce života se musím snažit zůstat střízlivá, je to boj a stojí hodně úsilí,“ uvedla mimo jiné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám