Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tentokrát nebudou hlavním problémem Výměny manželek děti ani nepořádek v domácnosti, ale vášeň, která propukne mezi hlavními aktéry.

První rodinu přihlásila do pořadu maminka Lucie (42), která má hlavní slovo. Spolu s manželem Vlastou (46) vychovávají dvě děti Lucku (16) a Ríšu (6). Lucie si stěžuje, že její partner v rodině příliš nefunguje a ráda by to změnila.

Podobně je na tom i maminka Markéta (37) z Orlové. Ta by si přála, aby byl její manžel Vlasta (57) více aktivní a méně podrážděný.

Vlasta ale v průběhu deseti dnů předvede, že to s jeho podrážděností není až tak horké. Jakmile začne žít s prozatímní manželkou Lucií, obrátí o 180 stupňů. Během narozeninového večírku se neakční Vlasta začne tak skvěle bavit, že si se svou náhradní manželkou zatancuje. Situace se ovšem trochu zvrtne a kromě tanečků tělo na tělo dojde i na polibky. Tento přešlap pak bude mít dohru ještě v závěrečném rozhovoru mezi osmi očima.

Podívejte se na sblížení Vlasty a náhradní maminky Lucie ve videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám