Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není tajemstvím, že seriály jsou pro herce finančně lukrativní záležitostí. Televize totiž své největší hvězdy neváhají štědře odměnit. Platí totiž, že čím zajímavější obsazení a obsah, tím atraktivnější podívaná pro diváky, a potažmo lepší výsledky sledovanosti. Konkrétně Ordinace v růžové zahradě láká k obrazovkám přes milión diváků.

Seriáloví herci jsou placeni od natáčecího dne, který obvykle trvá od časného rána do večera a natočí se během něj záběry do několika dílů. Počet natáčecích dnů se u každého herce liší v závislosti na prostoru, který je v ději jeho postavě aktuálně věnovaný.

„V současné době a v blízké budoucnosti budou mít nejvíce prostoru v příběhu seriálové postavy Michaely Badinkové, Pavla Řezníčka, Anny Slováčkové, Jany Holcové, Radima Fialy, Martina Zounara, Ivany Jirešové, Martiny Randové a Markéty a Patrika Děrgelových,“ řekla Super.cz PR koordinátorka Ordinace v růžové zahradě Kateřina Kotalová.

A právě Zounar a Řezníček patří podle našich informací také k pětici, která si za jeden den natáčení vydělá nejvíc. Tu doplňují ještě Zlata Adamovská (65), Petr Štěpánek a Petr Rychlý (58), tedy stálice a hlavní hvězdy nováckého seriálu. Za den si podle našeho zdroje mají přijít ke dvaceti tisícům korun.

Ani na vybavení Nova nešetří. S prvním letošním dílem přešli tvůrci Ordinace na nový způsob natáčení, který si vyžádal investici v řádu desítek miliónů korun. „Největší část připadla technologiím. Nakoupili jsme například nové kamery, dochází k přestavbě dekorací, protože potřebujeme lépe snímatelné větší prostory, máme nové kostýmy, změnili jsme logistiku natáčení,“ vyjmenovala kreativní producentka seriálu Simona Matásková.

Reklama

Další články

Načítám