Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako každý rok, i letos sbalil Aleš Háma (50) kufry a vyrazil v prvním měsíci roku za exotikou. Herec a moderátor cestuje rád po světě a s manželkou navštěvují tisíce kilometrů vzdálená místa. Jejich kroky letos vedly do Jižní Ameriky.

Už pár dnů si užívají v Chile, cestují po zemi a poznávají její krásy. Jedním z jejich výletů bylo i koupání ve slané laguně Cejar, odkud se Háma pochlubil hned několika fotkami. „Tentokrát před západem slunce v poušti Atacama v laguně, která má vodu extrémně slanou a plnou lithia, takže voda nadnáší víc než v Mrtvém moři. Nic pro sebevrahy. Další skvělá zkušenost narvaná zážitky,“ pochlubil se Háma.

Na snímcích odhodil nejen stud, ale taky skoro všechno oblečení a vystavil se v plavkách. To nezůstalo bez komentáře a hned se k jeho figuře musela vyjádřit jeho kolegyně Sandra Pogodová. „Je vidět, že už leta moderuješ Atleta roku. Na ČT už tě chci vidět jenom takhle,“ napsala mu vtipně pod fotku. Aleš má s manželkou ještě v plánu řadu výletů. Po návratu z dobrodružné cesty však opět naskočí do pracovní rutiny a v únoru se vrací na prkna v Kvítku mandragory.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám