Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jde o to, aby Elis Mraz (29) co nejvíce zaujala a zazářila více než dalších šest finalistů. Ukázat spodní prádlo na tiskové konferenci k Eurovision Song CZ 2020 ale určitě nebyl zpěvaččin záměr.

Bývalá účastnice soutěže Hlas Česko Slovenska, občanským jménem Eliška Mrázová, měla za cíl pouze provokovat odvážným outfitem se skotskou kostkou. Krátká sukně, pod kterou si vzala nevyhovující punčocháče, ji ale zradila.

Zpěvačka se nevhodně usadila přímo naproti hloučku fotografů a byla jen otázka času, kdy některý z nich sklouzne objektivem níže. Nepomohlo jí ani ukulele, které po celou dobu tiskové konference nepustila z rukou.

Jak už to ale někdy bývá, špatná reklama je někdy vítaná, a je tedy klidně možné, že jí toto faux pas pomůže v účasti v národním kole Eurovize a přiblíží ji k možnosti reprezentovat naši zemi v květnu na světovém finále v Rotterdamu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám