Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikkie de Jager, hvězda Youtube, která je známá pod jménem NikkieTutorials, včera zveřejnila hodně osobní video, kterým šokovala celý svět.

Hvězda kosmetického světa z Nizozemí, kterou sleduje na Youtube téměř 13 miliónů fanoušků, veřejně přiznala, že prodělala změnu pohlaví. Nikkie začala natáčet videa o kosmetice a líčení už ve svých 14 letech, kdy už s proměnou začala. Celý složitý proces ukončila kolem 19. roku života.

Její líčení je vždy dokonalé, videa točí už 11. rokem

Dnes je již 25letá youtuberka opravdovou ženou a ve svém videu uvedla, že i když o tom, kdo doopravdy je, chtěla mluvit už dlouho, potřebovala si k tomu dodat odvahu a chtěla předejít tomu, aby někdo informaci zveřejnil za ni. Zmínila se totiž, že už jí odtajněním jejího soukromí bylo nejednou vyhrožováno.

„Jsem NikkieTutorials, Jsem to stále já. Nepotřebujeme žádné štítky, ale pokud je chcete, ano, jsem transsexuálka,“ uvedla Nikkie ve svém nejnovějším videu a svěřila, že jako dívka se začala oblékat už mezi sedmým a osmým rokem.

Změna pohlaví jí přinesla mnoho starostí a šikany od spolužáků, ale nenechala se odradit a natáčení videí byl jeden z jejích úniků, který ji zachránil a pomohl jí se dostat tam, kde je nyní. Youtuberka se v loňském roce také zasnoubila a letos chystá se svým nastávajícím Dylanem svatbu jako šťastná nevěsta.

Nikkie se svým snoubencem

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám