Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká youtubová hvězda Jeffree Star svým fanouškům potvrdil, o čem spekulovali už od začátku ledna. Po pěti letech se rozešel s přítelem Nathanem Schwandtem. „Rozešli jsme se... Odpusťte, že jsem se odmlčel, potřeboval jsem to vstřebat,“ svěřil Star na Instagramu, stejně jako v jednom z videí.

Podle Jeffreeho slov za rozchodem nestálo žádné „šílené drama“ a mezi expartnery nepanuje zlá krev. Jen se teď chtějí zaměřit sami na sebe. „S Nathanem budeme navždy přátelé, a vždy ho budu mít rád. Milujeme se? Ne, ale máme se rádi, vždycky bude součástí mého života,“ řekl Star.

Minulý měsíc přitom pár s velkým nadšením oznamoval, že se stěhuje do nového domu. Star pro sebe, partnera a psí mazlíky pořídil luxusní sídlo s 8 ložnicemi, 13 koupelnami, dvěma přilehlými domky pro hosty, dvoupodlažní posilovnou, výtahem, bazény, vinným sklepem, kinem, wellness. To vše na víc než dvou tisících metrech čtverečních a za cenu 14,6 miliónu amerických dolarů (asi 331 miliónů korun).

Star patří k nejúspěšnějším americkým youtuberům, jeho kanál, zaměřený na dekorativní kosmetiku, líčení a také extravagantní životní styl, sleduje přes 17,2 miliónů lidí. Od roku 2014 je také majitelem značky Jeffree Star Cosmetics. Jeho odhadované jmění činí 200 miliónů dolarů.

Reklama

Další články

Načítám