Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani pokročilé stádium těhotenství neodradilo Dominiku Cibulkovou v účasti na bratislavském Plese v opere. Dvacátý ročník opulentní události byl její premiérou. Na nejvýznamnější společenskou událost na Slovensku doprovodil nejúspěšnější slovenskou tenistku její manžel a manažer v jedné osobě Michal Hudec.

Svému požehnanému stavu přizpůsobila Dominika délku, po jakou se na akci zdržela, i oblečení. Róbu krajkou zahalující paže jí vytvořil na míru multitalentovaný umělec Lukáš Kimlička. Sněhobílé šaty s aplikací zahalily maminku v očekávání do něhy.

„V šatech jsem se cítila skvěle, protože nebyly příliš obepnuté. Když je bříško večer větší, tak mě vůbec neomezovaly,“ svěřila se Super.cz Dominika. Sympatická blondýnka samozřejmě nevydržela plesat do bílého rána. „Šaty měly velmi těžkou vlečku, nohy na podpatcích nevydrží příliš dlouho a ke konci mi bylo trošku těžko, tak jsme odešli po jedné hodině ranní,“ upřesnila Dominika a dále dodala: „I přestože jsem těhotná, tak jsem si večer velmi užila. V opeře to bylo krásné,“ uvedla Dominika Cibulková.

Reklama

Další články

Načítám