Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Celkem 14 nominací pro nový film Martina Scorseseho vzbuzovalo na vyhlašování Critics´ Choice Awards velké naděje. Nakonec však Irčan získal jen jedinou cenu, a to za nejlepší herecké obsazení. Přebrali si ji Robert De Niro (80), Al Pacino, Harvey Keitel a Sebastian Maniscalco.

„Děkujeme, děkujeme mnohokrát. Nečekal jsem to, v tomhle bodě opravdu ne, ale je to skvělé. Jsme šťastní a vděční,“ řekl při převzetí ceny De Niro. Jeho překvapení se nelze moc divit. Jedna cena ze 14 nominací se nedá brát jako úspěch, navíc na nedávných Zlatých glóbech Scorseseho film neproměnil ani jednu z pěti nominací.

Pacino se přidal s díky a zmínil i další členy týmu Joea Pesciho, Raye Romana, Bobbyho Cannavaleho, Annu Paquin, Sebastiana Maniscalca, Stephena Grahama a Jesseho Pelmonse.

Irčan, jenž je tříapůlhodinovou adaptací románu Charlese Brandta o mafiánu Franku Sheeranovi, v kategorii o nejlepší obsazení porazil filmy Bombshell, Na nože, Malé ženy, Manželská historie, Tenkrát v Hollywoodu a Parazit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám