Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Autorka hitu A Thousand Years, ústřední písně k filmu Twilight sága: Rozbřesk, část 1 se svěřila na sociálních sítích se smutnou zprávou, že přišla o miminko. Christina Perri (33) s manželem Paulem Costabilem jsou zdrceni.

„Dnes jsem potratila. Miminku bylo 11 týdnů,“ napsala na sociální síť. „Jsme v šoku a úplně zničení. Za týden jsme chtěli zprávu oznámit, takže mi přijde důležité sdílet i tuto novinu. Ráda bych pomohla rozšířit povědomí o potratech.“

Zpěvačka doplnila, že ji pohltil smutek, ale nestydí se. „Nesmím zapomínat na to, jak silné ženy jsou. Vytvářejí život a mají schopnost uzdravovat. Všem maminkám, které tu jsou a budou, vidím vás a mám vás ráda.“ doplnila zlomená zpěvačka.

V tuto chvíli prý Perri ztratila veškerou motivaci, ale až přijde správný čas, pokusí se o miminko znovu. Nejprve si však dopřeje čas na truchlení nad jejich ztrátou.

Christina se provdala v prosinci 2017 po čtyřletém vztahu. Měsíc po svatbě se páru narodila dcera Carmella. Ta za pár dní oslaví druhé narozeniny.

Reklama

Další články

Načítám