Hlavní obsah
Článek

Ročně absolvuje stovky koncertů a mnohdy si ani nepamatuje, v jakém městě zrovna je. Do Prahy se ale Bonnie Tyler (68) vyloženě těší. Ačkoliv v naší metropoli vystoupila již několikrát, nikdy neměla čas si ji pořádně prohlédnout. Její čeští fanoušci by ale tentokrát měli být na pozoru. S Tyler se totiž budou moct potkat v ulicích Prahy.

Již za necelé tři měsíce se fanoušci velšské zpěvačky Bonnie Tyler dočkají. Tu totiž 28. března čeká koncert ve Sportovní hale v Příbrami a o den později vystoupí ve Velkém sále pražské Lucerny.

A protože v Česku bude konečně pobývat několik dní v kuse, hodlá vyjít i do ulic.

“Když mám koncert, nic skoro nestihnu. Je vždy málo času. Jsem převážně na hotelu, zvukové zkoušce a večer je koncert. Není čas na nic jiného. Jednou, když jsme nahrávali s orchestrem v Praze, šla jsem přes Karlův most na Pražský hrad. Karlův most byl nádherný. Zkusím tento rok něco stihnout a Prahu poznat ještě víc,” přiznává odvrácenou stranu svého zaměstnání zpěvačka, která sice díky zpěvu navštívila tisíce měst, mnohá z nich si ale ani nepamatuje.

“Navštívila jsem hodně měst za svůj život. Je jich opravdu strašně mnoho. Tisíce. Jen minulý rok, když jsem vydala nové album, jich bylo několik desítek,” vysvětlila Tyler, která se těší nejen na své pražské fanoušky, ale i na ty v Příbrami.

“To město vůbec neznám, a proto mě zajímá. Bude to pro mě premiéra. Doufám, že se všichni těší na mou show, tak jako se těším já. Bude to skvělé,” uzavřela Bonnie Tyler.

Reklama

Další články

Načítám