Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Berenika Kohoutová (33) představila další klip. Po písních Dělám stojky a Holka roku nyní došlo na song Cože. Zpěvačka v něm řeší své vlastní zkušenosti s rozchody, a zároveň má být text „cynickou ukázkou toho, jak vypadají vztahy jednadvacátého století“.

„V některých hláškách se poznají moji bývalí partneři. Prozrazovat konkrétně nebudu, však oni se v tom ti, co se jich to týká, poznají. To je totiž ten nejlepší pocit zadostiučinění!“ říká Berenika, kterou v písni doplňují producent a zpěvák Jiří Burian, Givinar Kříž a Jordan Haj, kteří namluvili rozchodové hlášky, vypůjčené z projektu Terapie sdílením.

„Jelikož si myslím, že sharing is caring, jsem ráda, že to můžu rozšířit do éteru a třeba tak někomu v těžké chvíli pomoct přestat plakat a začít se smát, protože v určitých chvílích jsme na tom všichni stejně...blbě!“ říká dnes už s úsměvem zpěvačka a autorka textu.

V nejbližší době Bereniku čekají především mateřské povinnosti, ale na léto už má velké plány a i se svou kapelou se chystá plně se zapojit do festivalové sezóny. Mj. ji čeká vystoupení na pražském Metronomu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám