Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jitka Válková (32) je bezesporu jednou z nejkrásnějších dívek v Česku. Ne nadarmo také loni vyhrála Českou Miss. Teď se ale navíc vrhla na zpívání a u příležitosti křtu svého cédéčka Země on-line deníku Super.cz odpověděla i na takové intimnosti, jako jsou sadomasochistické praktiky nebo proč spí se svým producentem. Podívejte se ve videu na zpověď krásné Jitky.

Mnohé muže uchvátila svou image drsné holky. Však se také na desku nafotila v oblečku dominy a s mikrofonem místo bičíku v ruce. Jenže, pánové, této slečně asi nikdo otroka dělat nebude. "Na to bych asi neměla odpovídat nebo reagovat. Ale řeknu jednoduše: Ne! Vidíte, jaká jsem romantička," řekla nám se smíchem Válková, která držela v ruce kytičku. Přesto ale na křtu v Galerii Malostranské besedy měla opět žhavé černé šatičky, které víc provokovaly, než zahalovaly.

Jitku rozchodila také narážku našeho redaktora, že vlastně jako jedna z mála veřejně přiznává postelové hrátky se svým producentem. Většina dívek by se za kariéru přes postel styděla, krásná misska ale nemá důvod. Desku jí totiž produkoval dlouholetý partner Mirek Cipra. "Jo takhle! Ale my jsme spolu nejdřív byli a pak jsme spolu produkovali. Jo? Chápeme? Jsme spolu dva roky a máme se rádi," dodala nádherná Jitka, která desku nazpívala takovým způsobem, že pokud mají hudební dramaturgové uši, musejí z jejích písniček udělat jedny z nejhranějších v českých rádiích. Již její singl Pod mostem má neskutečné grády.

Reklama

Další články

Načítám