Hlavní obsah
Článek

Stýskáte si, že v půlce zimy se potýkáte s nedostatkem sněhu? Tak to Petr Vágner (46) s vámi tyto pocity nesdílí. Moderátor Top Staru si na nedostatek sněhové nadílky nemůže stěžovat.

Zatímco minulý rok vyrazil s partou kamarádů na zápasy MMA do Tokia za poznáváním japonské kultury, letos se naopak nechal zlákat Jizerskými horami. Na stejné místo totiž jezdí na snowboard a lyže už skoro patnáct let.

„Vloni jsem trávil začátek nového roku v Japonsku, letos jsem si dopřál české hory,“ svěřil se moderátor a pochlubil se fotkou nejen v lyžařském úboru, ale taky momentkou v trenkách při odklízení sněhu u chaty.

Loňský rok měl Petr také spojený s přípravou závodů na Sahaře. „Nemohl jsem si dovolit dokonce ani na horách taková ta typická česká jídla, jako jsou sladké plněné knedlíky, výpečky se zelím, moravského vrabce, pivo. Kvůli závodům jsem si stále musel hlídat svoji váhu. Letos mi v tom debužírování nic nebránilo, takže jsem se nemusel v ničem omezovat a mohl jsem si dávat i sladké dezerty po obědě nebo večeři,“ vysvětluje moderátor, kterého týden na horách stál pět kilo navrch.

„V únoru mě s dětmi čeká cesta do Afriky na Kilimandžáro a Zanzibar, takže budu muset trochu poladit fyzičku do plavek, abych dětem neudělal ostudu“ směje se Petr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám