Hlavní obsah
Článek

Se dvěma malými dětmi už se vrátila nastálo na divadelní prkna. I když jen do už nazkoušených projektů. Karolina Gudasová (31), provdaná Neuvirthová, musela spolu s manželem opustit Spojené státy, kde hrál jako brankář v NHL, kvůli jeho zranění.

"Novinky nezkouším, protože děti mě ještě hodně potřebují, ale v divadle mě dál můžete vidět v muzikálech Mýdlový princ a Mefisto a pak ještě hraju v Semaforu například v Kytici," vypočítala.

"Manžel měl zranění kyčlí a operaci, která nebyla úplně úspěšná, takže už nemůže dělat svoji práci v takovém rozsahu, v jakém ji dělal. Doufám, že se mu to zlepší a bude moct ještě někdy nastoupit a hrát," věří Karolina.

Že by úspěšného sportovce zaměstnávalo jen hlídání dětí, když je jeho žena na jevišti, ale pravdou není. "Muž v domácnosti určitě není, protože většinu času jsem doma. On každé dopoledne rehabilituje a trénuje. Ale po večerech, když jsem v divadle, hlídá," upřesnila muzikálová zpěvačka.

Ta ostatně na jevišti, protože jsme si s ní povídali o pauze muzikálu Mýdlový princ, ukázala, že dvě děti brzy po sobě na její postavě nezanechaly stopy. Hraje v opravdu odvážných kostýmech, jak můžete vidět na videu i ve fotogalerii. "Už tedy nemám ty břišáky, jaké jsem měla dřív. Sice jsem zhubla, ale nestíhám cvičit, takže tělo není v takové formě, v jaké by mohlo být," myslí si ona sama.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám