Hlavní obsah
Článek

Na dovolenou v teple už se dlouho těšila. Modelka Tereza Budková (33) si tentokrát vybrala exotický ostrov koření Zanzibar na východním pobřeží Afriky, který je součástí Tanzánie. Bývalé shromaždiště otroků se stalo dovolenkovým rájem, který mj. vyhledává i Simona Krainová s rodinou.

Podle příspěvků, které publikuje na sociálních sítích, vyrazila modelka společně s maminkou a jejím přítelem. O partnerovi Ondřeji Pavelcovi nebyla řeč. Neužívají si jen tyrkysové vody Indického oceánu, ale vyrážejí i na výlety. Podívat se byli v hlavním městě Stonetownu a také na zdejších plantážích, kde se pěstuje vanilka, pepř i další druhy koření.

Tereza Budková toho s přítelem Ondřejem Pavelcem moc společného nemá.

Jedinou slabinou místních hotelů je, že moře "odchází" i spoustu hodin. Ale Budková to bere s nadhledem. "I odlivy mají něco do sebe. Vytvoří se spousta malých bazénků, jsou krásně vidět mořští ježci, hvězdice a mnoho dalšího. Baví mě i sledovat místní, kteří se snaží něco pochytat a najít. Je to tu vážně krásné, úplný ráj, kde určitě nejsem naposledy," píše modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám