Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tomáš Řepka (50) poprvé od návratu z vězení promluvil. Není tajemstvím, že pracoval ve výkonu trestu jako pekař. Práci se rozhodně nebránil. "Já měl výhodu, že jsem byl učenlivý, a tak mě ženský měly rády. Zase ale aby si Kačka nemyslela... Byly tam staré dámy, malinko korpulentní," řekl v exkluzivním rozhovoru pro Top Star Řepka. Jeho přítelkyně tak žárlit nemusela.

"Dělal jsem v pekárně, v lahůdkách i v cukrárně. Pendloval jsem na třech odděleních. Byl jsem šikovnej, takže mě využívali, byl jsem manuálně strašně zručnej, jsem kluk z vesnice," vyprávěl exfotbalista.

A co všechno měl v pekárně na starosti?

"Dělal jsem tam úplně všechno, od toustů, jednohubek, až po chodský koláče, koblihy, rohlíky, toustový chléb, na co si vzpomeneš. Já dělal 400, 500 toustovejch chlebů. Jako bylo toho hodně. Je ze mě velkej pekař, naučil jsem se tam spoustu věcí, zdokonalil jsem se ve vaření, zaplaťpánbůh. Hrozně jsem si tu práci oblíbil," usmívá se.

Tomáš Řepka opustil vězení

"Když jsem viděl ostatní kluky, jak tam leží, jenom se válej… Nuda je nejhorší trest pro mukla, já jsem práci chtěl a vzal bych každou práci," dodal Řepka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám