Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svatbu do roka a do dne nestihla, přesto z ní nesejde. Předloni na Silvestra požádal Nikolu Ďuricovou přítel o ruku přímo na jevišti. Před muzikálovou zpěvačkou poklekl po představení muzikálu Tři oříšky pro Popelku, a to přímo na jevišti.

Půvabná blondýnka však na plánovaní veselky v posledních měsících neměla čas. Připravovala se na vysněnou roli v představení Čarodějka a veškeré myšlenky na svatební zvony šly stranou. Po letošním Silvestru už ale začala Nikola pomalu plánovat.

„Na Silvestra to byl přesně rok od našich zásnub. Tak prozradím, že v létě nás čeká svatba! Moc to ještě nešíříme, ale rodina je v obraze a přípravy se už nyní rozjíždějí na plné obrátky,“ svěřila zpěvačka na tiskové konferenci muzikálu Zasněžená romance, který bude k vidění na prknech Divadla Broadway.

Termín veselky ale zatím blondýnka prozradit nechtěla. „Termín si nechám pro sebe, ale je to datum, které pro mne s Lukášem hodně znamená. Samá šťastná čísla. Svatba bude na mém rodném Slovensku. Chci mít veselku co nejblíž rodině. A víc už neřeknu,“ dodala Nikola, která se v muzikálu objeví po boku Pavla Trávníčka nebo Terezy Mátlové.

Reklama

Další články

Načítám