Hlavní obsah
Michael Švec
Článek

Léčba těžkého zápalu plic, se kterým na jednotce intenzivní péče vídeňské nemocnice bojuje George Michael (†53), může zničit jeho podmanivý hlas. Deníku The Sun to prozradil lékař Gerrit Wohlt, jenž se o zpěváka stará.

Georgeovi totiž pomáhá dýchat plicní ventilátor, který tlačí vzduch do jeho plic a zpět. „Záleží to na tom, jak dlouho bude na ventilátor připojen, v nejhorším případě ale může nemoc značně ovlivnit jeho zpěv,“ řekl doktor s tím, že tlak může poškodit Georgeovy hlasivky.

Zpěvák byl se zápalem plic hospitalizován minulý týden, podle britských médií o víkendu bojoval o život a jeho stav se nyní jen „pomalu zlepšuje“. U jeho postele bdí 75letý otec Kyriacos Panayiotou a sestry Melanie (49) a Yioda (53), napsal britský The Daily Telegraph.

U Georgeova lůžka je už od minulého týdne také jeho přítel, 38letý vlasový stylista Fadi Fawaz, do Vídně má podle listu brzy dorazit i bývalý partner Kenny Goss (53).

„Je s ním celá jeho rodina. Jsou velmi úzce semknutí. V tomto směru je George velký šťastlivec, zbožňují jej,“ prozradil deníku The Daily Mail blízký přítel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám