Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Indie zpěvačka Grimes (31) oznámila prostřednictvím Instagramu těhotenství. Sdílela nahý snímek, na němž je na rýsujícím se bříšku umělecky zobrazený plod. V komentářích pak potvrdila, že je „zbouchnutá“.

Snímek je upravenou verzí původního, na němž byly vidět bradavky. Nahotu zpěvačka musela pro Instagram zcenzurovat

Zpěvačka, vlastním jménem Claire Boucher, neuvedla, kdo je otcem dítěte, od května 2018, kdy se společně objevili na akci Met Gala, bývá spojována s miliardářem Elonem Muskem. Seznámili se přes sociální sítě. Na veřejnosti se ale nikdy moc neobjevovali.

Ne všichni sledující se ale rozhodli v komentářích zpěvačce k radostné novině gratulovat. „Můj Bože, královna Elonovy pokladnice, co ví, jak si pojistit jeho jmění, #businesswoman,“ neodpustil si jeden z nich.

Na komentář vzápětí sama zpěvačka odpověděla: „Nepotřebuji prachy od chlapa. Grimes se zajistí sama,“ nechala se slyšet.

Musk a Grimes byli naposledy viděni společně na vánočním večírku Kardashianových, kde se nechali zvěčnit s dalšími hvězdami. Fotkou se pochlubila na Instagramu samotná Kim.

Na vánočním večírku Kardashianových, zleva: Kim Kardashian, Kanye West, Musk s Grimes, Travis Scott, Quavo a Saweetie

Musk je otcem pěti dětí, které má s bývalou manželkou Justine Wilson. Jejich první syn Nevada se narodil v roce 2002, bohužel pouhých 10 týdnů po narození náhle zemřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám