Hlavní obsah
Článek

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu Harry (39) a Meghan (42) šokovali Velkou Británii rozhodnutím vzdát se své role v královské rodině. Chtějí se osamostatnit a pracovat, aby se stali finančně nezávislými. Své rozhodnutí oznámili po svém návratu z Kanady, kde chtějí trávit čím dál víc času.

Zjevně uvolněné Meghan to na první společenské akci po návratu ze země javorových listů moc slušelo a vypadala spokojeně. Z míry ji nevyvedly ani nehezké koláče potu v podpaží. Záhy poté ostatně vyšlo třaskavé prohlášení.

"Máme v úmyslu vzdát se role 'předních' členů královské rodiny a pracovat, abychom se stali finančně nezávislými, zatímco budeme nadále plně podporovat Její Veličenstvo královnu," vzkázali Harry a Meghan.

Co na tom, že o jejich úmyslech nevěděla ani královna Alžběta II (†96). a Harrryho bratr William (41) se o radikálním prohlášení dozvěděl z televize. Harry a Meghan šli vždy tak trochu proti proudu.

Podle Daily Mailu ale plánují nadále žít v Anglii, ve Frogmore Cottage, kterou královská rodina loni zrekonstruovala za částku v přepočtu cca 72 miliónů korun. Tedy pokud zrovna budou pobývat na ostrovech. A to se právě veřejnosti moc nezamlouvá.

Obzvlášť pokud by ve vile měli žít na náklady královské rodiny. Ponechat by si měli i nákladnou ochranku. Spekuluje se ale o tom, že Harry a Meghan budou za své obydlí platit královně nájem, aby dostáli svým slovům o finanční nezávislosti.

Reklama

Další články

Načítám