Hlavní obsah
Článek

Herec Will Smith dorazil na premiéru svého filmu Mizerové navždy s pánským doprovodem. Vyvedl oba své syny, jednadvacetiletého Jadena i o šest let staršího Treye.

Jadena Smithovi stejně jako dceru Willow porodila současná manželka Jada Pinkett Smith, s níž se oženil v roce 1997. Dva roky po rozchodu s první ženou Sheree Zampino, matkou staršího Treye. S tím, jak herec přiznal v upřímném instagramovém postu z konce roku 2018, Smith neměl vždycky tak dobrý vztah jako nyní.

„Roky jsme trpěli, po mém rozvodu s jeho matkou. Cítil se zklamaný a opuštěný. Je obrovské požehnání obnovit milující vztah s mým úžasným synem,“ napsal k sérii společných fotek. Sdílel je z Abú Dhabí, kde byl právě s Treyem, a doplnil, že se snaží věnovat se každému svému potomkovi zvlášť a naplno.

Silný byl moment, kdy Smith fanouškům vyprávěl, jak za ním syn v Abú Dhabí, kam jej vzal na závody F1, přišel a řekl mu: „Víš ty co, táto? Uvědomil jsem si, že nejsi jen můj otec, ale taky můj nejlepší kámoš.“ Když to herec říkal, měl slzy v očích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám