Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kamarádky a holky z populárního pořadu 3v1 Nikol Štíbrová (37), Veronika Arichteva (37) a Martina Pártlová (44) vyrazily společně k moři. Dámskou jízdu si konkrétně užívaly v Dubaji.

Nikol Štíbrová si tak aspoň na chvilku mohla odpočinout od rodičovských povinností. Holky si nezapomněly udělat selfíčko z pláže, kde odkryly své tváře bez make-upu. A i tak jim to moc slušelo!

„Už zhruba jenom třináct set selfíček z pláže a frčíme zase domů. Po Matesovi se mi začíná lehce stejskat, ale ze spolehlivých informačních zdrojů vím, že se mu o 150 km dál daří dobře. Přes den obchází stoly a odhání prý lidem od jídla mouchy a večer je králem tanečního parketu a lvem salonů. Za pár tejdnů si moře střihnem spolu, takže si jdu užívat lehátko. Předležet se dopředu,“ vtipkovala Štíbrová.

Trio 3v1 srší vtipem. Dámskou jízdu si neudělaly poprvé.

Arichteva zase vzkazovala manželovi Biserovi, že se vůbec nemusí bát, protože jiné muže rozhodně „neočumuje“.

„Ahoj Bisi, mám se dobře. Jsem tu hodná. Po chlapech nečumím. Jídlo dojídám. Kalhotky nosím. Víno tu nalejvaj asi bez alkoholu, jinak si neumím vysvětlit, že nemáme s Marťou dneska kocovinu. Praktikantky jsou na mě taky hodný,“ zdravila svého muže z Emirátů Veronika. Jak je vidět, tahle dámská jízda určitě stála za to...

Reklama

Další články

Načítám