Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Chloë Sevigny (45) je těhotná, své první dítě čeká s galeristou Sinisou Mackovicem. Mluvčí herečky magazínu People zprávu potvrdila, další podrobnosti, jako například ve kterém je Sevigny měsíci, už nechala bez komentáře.

S Mackovicem, jenž je ředitelem newyorské galerie Karma, je herečka „něco přes rok“, uvádějí zahraniční média.

Sevigny na filmovém plátně debutovala snímkem Kids, známá je dále z filmů Můj nejoblíbenější bar, Gummo, Kluci nepláčou, Americké psycho, Dogville, Lovelace či Mrtví neumírají nebo ze seriálů Velká láska či American Horror Story. Inklinuje spíš k nezávislé filmové scéně.

Zahraniční média v souvislosti s hereččiným těhotenstvím připomínají její slova z rozhovoru pro W Magazine z roku 2016, kdy uvedla, že za svůj mladistvý vzhled vděčí mj. tomu, že zatím nemá děti. „Opravdu si myslím, že to bohužel ženám přidává léta. Především, když děti mají jako třicátnice, a ne jako dvacátnice. Takže si myslím, že je to převážně tímto a také genetikou,“ uvedla tehdy na otázku ohledně svěží vizáže.

Zpráva o těhotenství Sevigny přišla jen krátce poté, co herečka Cameron Diaz na sociální síti oznámila, že se ve svých 47 letech stala poprvé matkou. S manželem Benjim Maddenem mají holčičku Raddix.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám