Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princ Harry (39) a vévodkyně Meghan (42) se vrátili z Kanady, kde oslavili vánoční svátky, zpátky do Velké Británie. A hned se pustili do tradičních společenských akcí.

Země javorového listu si je natolik získala, že na oplátku poctili svou návštěvou kanadský dům v Londýně. Meghan se usmívala na celé kolo a byla velmi dobře naladěna. Stejně jako její muž Harry. Jediné, co trošku kazilo dojem, byly koláče potu, které se Meghan vytvořily na hnědém roláku.

Meghan bylo během návštěvy zjevně velké horko, což je v kombinaci s nevhodným materiálem a barvou vždy malér. To se pak koláče potu vytvoří téměř každému. Ostře sledovanou vévodkyni nevyjímaje. Jak je ale patrné z fotek, Meghan zůstala nad věcí a drobný nedostatek ji absolutně nerozhodil. V tomto případě by jí totiž nepomohl asi ani antiperspirant.

Pro Harryho a Meghan je život ve světle reflektorů velice stresující, a tak se včera rozhodli po mnoha měsících úvah vydat prohlášení o tom, že se chystají vzdát role předních členů královské rodiny a pracovat, aby se stali finančně nezávislými. Více informací a podrobnosti jejich kroku podle jejich slov zveřejní "v pravý čas".

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám