Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na obrazovky se vrací divácky oblíbená Výměna manželek a v premiérovém díle nebude nouze o chvilky nabité emocemi.

Na jedné straně se představí maminka Jiřina a táta Radek z Ústí nad Labem, kteří řeší vztahovou krizi. Jiřina si připadá na výchovu dětí sama, protože její partner tráví většinu času v práci a nemá na údajně problémové synky Radka a Sebastiena čas.

Do jejich rodiny zamíří na deset dnů náhradní maminka Kateřina, která má s partnerem Martinem dvouletou dcerku Stefanii Kate. Do pořadu se Katka přihlásila hlavně kvůli zvědavosti a adrenalinu, který by během natáčení mohla zažít. Její přání se vyplnilo, doslova.

K slzám a panice dojde během přebalování mladšího Sebastiena, které se pro Katku změní v horor. Trpí totiž silným dávivým reflexem a v momentě, kdy má klučinovi vyměnit plenku propadne panice.

„To nedám, já jsem to říkala. To bude boj se mnou, fakt. Je mi špatně,“ pláče Kateřina. Malý Sebastien to své náhradní mamince taky neulehčuje, ve chvíli, kdy Katka bojuje sama se sebou a snaží se zastavit pocity na zvracení, malý neposeda před ní začne v bytě utíkat.

Na to, jak si mladá maminka z Varů se synkem poradí, se podívejte ve videoukázce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám