Hlavní obsah
Článek

Mladý herec Timothée Chalamet (24) má nejspíš našlápnuto na další velkou roli. V připravovaném biografickém snímku by měl totiž ztvárnit samotného Boba Dylana (78), píše Deadline. Podle jejich zpráv už herec úzce spolupracuje s režisérem Jamesem Mangoldem, který bude stát za tvorbou filmu. Mangold režíroval například kritiky opěvovaný snímek Le Mans '66.

Chalamet už prý dokonce navštěvuje kytarové lekce. Film s pracovním názvem Going Electric by měl zachytit i moment, kdy se Dylan rozhodl přejít od folku k rokenrolu.

Není překvapením, že byl pro roli vybrán právě Timothée. Jednak se mladému Dylanovi docela podobá, navíc je v současné době kritiky nejuznávanějším hercem svojí generace. Loni exceloval ve snímcích Malé ženy a Král. Prozatím si za ně sice nevysloužil žádné nominace, ale kritici na jeho výkony nepřestávají pět chválu.

V posledních dvou letech si Chalamet vysloužil nominace na nespočet cen, včetně Oscara a Zlatého glóbu, a to především za výkony ve filmech Dej mi své jméno a Beautiful Boy. Při natáčení Krále se navíc seznámil s Lily-Rose Depp, dcerou Johnnyho Deppa a Vanessy Paradis, s níž údajně nějakou dobu randil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám