Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kateřina Kristelová (44) září štěstím. V pondělí propustili na svobodu jejího přítele Tomáše Řepku (50), na kterého čekala před věznicí na plzeňských Borech.

Hned poté, co se otevřely brány vězení, se Řepka vrhl do náruče své milé. Záhy poté odjeli autem domů, kde se bouchalo šampaňské.

Kateřina na Instagramu poděkovala všem svým fanouškům za podporu a pak už se věnovala jen Tomášovi. „Katarze. Spolu silnější. Všem, co nám píšete, děkujeme,“ neskrývala nadšení Řepkova přítelkyně, jež v návalu emocí málem zapomněla na to, že chybělo málo a použila známé slávistické heslo i název dokumentu o Slavii „spolu jsme silnější“.

Tomáš Řepka opustil vězení.

Což by se asi sparťanovi Řepkovi nezamlouvalo. Slovo „jsme“ ale ve větě chybělo, a tak bylo všechno v pořádku. Propuštěný Řepka ostatně své lásce vysekl poklonu. „Na tebe jsem čekal celý život,“ vyznal Kateřině lásku.

Za zločin zpronevěry a za sbíhající se zločin poškození cizích práv byl Řepka koncem dubna odsouzen k souhrnnému trestu odnětí svobody v trvání dva roky. Další půlrok mu přibyl kvůli jeho dřívějším podmínkám.

Tomáš Řepka nastoupil v květnu do vězení.

V listopadu soud zamítl Řepkovu žádost o podmínečné propuštění. Proti rozhodnutí okresního soudu podal Řepka stížnost a Krajský soud v Plzni jeho žádosti vyhověl. Podle mluvčí Krajského soudu v Plzni Lucie Jíchové „byly splněny všechny zákonné podmínky“, a tak už nic nebránilo tomu, aby Řepku propustili na svobodu.

Reklama

Další články

Načítám