Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když nám vítěz aktuálního ročníku soutěže Muž roku ukázal svoje fotografie z ani ne moc raného mládí, byli jsme v šoku. Vojta Urban nebyl rozhodně žádný svalovec, spíš puclík s měkkým tělem. Pořádně na sobě ale zapracoval a svůj postup chce předávat dál.

"Když se mě před soutěží novináři ptali, proč bych se měl stát Mužem roku, odpovídal jsem, že chci lidem ukázat jednu důležitou věc. A sice, že být zdravý a cítit se skvěle ve svém těle není tak složité, jak by se mohlo na první pohled zdát. K vítězství mi pomohl můj skvělý tým odborníků, který mi poradil s výživou, pohybem, psychikou i odpočinkem," vysvětloval.

"Výhru vnímám ale spíše jako vloženou důvěru, kterou bych rád vrátil zpět. Dlouho jsem proto přemýšlel, jak s titulem naložit, ale nakonec jsem dospěl k závěru, že nejlepší bude předat naše znalosti ostatním. Je tady nový rok a s ním i příval motivace změnit náš život k lepšímu. Realita je ale taková, že 92 % lidí své novoroční předsevzetí nedotáhne do konce. Důvod? Nesmyslné diety, zákazy a omezení, které nám spíš škodí, než prospívají," myslí si Vojta.

A lidem, kterým se změna nedaří, chce zadarmo pomoci. "S našim týmem odborníků jsme totiž vytvořili bezplatný portál Začni zdravě pro všechny, kteří chtějí zhubnout, zbavit se bolesti či stresu, mít více energie nebo prostě být zdravější a šťastnější. Na cestě k vytouženým změnám provádíme každého krok za krokem pomocí tréninků, receptů, rad a tipů. Dá se navíc vyhrát jídelníček na míru nebo krevní testy," popisoval Urban.

"Nezůstáváme ale jen u zdraví a spokojenosti, máme hlubší přesah. Zapojením do naší výzvy pomůžete nejen sobě, ale i druhým - za každých 1000 lidí totiž uděláme dobrou věc. Začínáme podporou projektu Život v kufříku, díky čemuž společně pomůžeme těm, kteří na startu života neměli tolik štěstí jako většina z nás," upřesnil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám