Hlavní obsah
Článek

Oba už mají dávno nové partnery a vychovávají s nimi další děti. Lucie Benešová (49) žije s kolegou Tomášem Matonohou (53) a třemi dětmi, Filip Blažek (50) s manikérkou Jolanou, kterou si v létě vzal a mají spolu dvě dcery. Před dvěma desítkami let ale byli partnery a mají spolu syna Luciána. Ten už je dospělý, takže jeho výchovu už spolu řešit nemusejí. Začali se ale opět potkávat. Pracovně.

Bývalí partneři jsou součástí obsazení nového seriálu na Primě Slunečná. "Já hraju bývalou prostitutku, která už je v důchodu a skončila jako kuchařka a servírka," prozradila o své postavě Benešová. To, že se na place potká se svým dávným ex, pro ni není nic nového.

"Už jsme spolu v jednom seriálu hráli, párkrát jsme spolu dabovali. Všechno je v pořádku, jinak bychom tady takhle nebyli," ujistila nás Lucka.

Pokud jde o výchovu syna Luciána, o té už se vzhledem k jeho věku nedá mluvit. "Už mu bude třiadvacet, takže už není jak vychovávat. Ale hlavně on je sveřepý a dělá si věci stejně po svém. Už je zasnoubený, klidně bych už mohla být pomalu babičkou, ale myslím, že ještě počkají," vyprávěla.

"Teď odjíždějí na půl roku do Koreje, kde bude Anežka studovat vysokou školu a Lucián tam bude pracovat přes počítač," dodala Lucie s tím, že už se pomalu plánuje svatba, na níž se oba Luciánovi rodiče zřejmě potkají zase jednou nepracovně.

Reklama

Další články

Načítám