Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud máte pocit, že jste tuto róbu na Jitce Schneiderové (51) už někdy viděli, máte dobré oko. Herečka korzetový model z dílny své oblíbené české designérky Zuzany Kubíčkové oblékla už v létě na večírku pořádaném značkou šampaňského v rámci filmového festivalu v Karlových Varech.

Že šaty vynesla do společnosti už podruhé, Jitka nevnímá jako faux pas. „Bylo by mi hrozně líto, kdyby tyhle šaty jen visely na ramínku v mé skříni. Moc jsem si je oblíbila,“ krčí rameny Schneiderová, která model doplnila diamantovými šperky Bulgari.

Herečka si galavečer velmi užila. „Pro mě to byl výjimečný večer. Státní opera je překrásně zrekonstruovaná a opera má pro mě velkou emoční sílu. U dánské sopranistky Lise Davidsen jsem měla husí kůži, mohla jsem na ní oči nechat,“ říká Schneiderová.

Schneiderová není jediná, kdo záměrně porušuje zaběhnuté pravidlo. I výraznější kousky ze svého šatníku klidně opětovně obléká také vévodkyně z Cambridge Kate, která patří mezi podstatně sledovanější hvězdy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám