Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to hvězda každým coulem! Zpěvačka Beyoncé (42) přijela na udílení letošních Zlatých glóbů až hodinu po začátku přenosu. Její píseň Spirit ze Lvího krále byla nominovaná v kategorii nejlepší filmová píseň, ale ani to jim s manželem Jayem-Z nezabránilo ve zpoždění. Po příchodu trpělivě čekali, když na pódiu moderátorka Ellen DeGeneres přebírala cenu Carol Burnett za televizní úspěchy.

Pár dorazil v doprovodu bodyguarda a s vlastním šampaňským. Dvě lahve třímal v rukách právě osobní strážce páru. Šampaňské Ace of Spades je produktem značky Armand de Brignac, v níž má Jay-Z nemalé investice.

Lahve se pak objevily na stole, který pár sdílel s dalšími hosty. Beyoncé vypadala úchvatně v róbě značky Schiaparelli. V hlubokém výstřihu také dokonale vyniklo zpěvaččino poprsí. Nominaci nakonec neproměnila. V kategorii zvítězila píseň I´m Gonna Love Me Again z filmu Rocketman.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám