Hlavní obsah
Článek

Hvězda Ordinace v růžové zahradě Jan Šťastný (58) se po nedávné návštěvě vykřičeného domu, při které ho nachytali fotografové, znovu vrátil na místo činu! Herec, jenž do míst, kam normálně pánové chodí za potěšením od prodejných žen, vyrazil jen čtrnáct dní po porodu své ženy Báry (25), teď přišel truchlit na to stejné místo za svým kamarádem, majitelem podniku. Manželka s ním totiž vyrazila dveře.

„Sbal si věci a vypadni!“ To prý byla slova, jimiž reagovala na uveřejnění fotek. Po čtvrteční návštěvě akce, na které s Pavlem Páskem slavil narozeniny jeho Banco casina, totiž vyrazil do holešovického nevěstince, ve kterém se zdržel přes dvě hodiny.

„Marně Barunce vysvětluju, že jsem tam šel s kamarádem Pavlem na panáka,“ řekl Blesku zničený herec. S přítelem Pavlem Trávníčkem, majitelem vykřičeného domu (s hercem stejného jména nemá nic společného), si řekli, že budou pokračovat v pití v jeho podniku. „Chlastali jsme v kanclu. Ani jsem žádnou konkubínu neviděl. Byl jsem na šrot a chtěl jsem si jen pokecat s kámošem,“ přísahá Šťastný. Přesto jeho slovům doma nikdo neuvěřil a tak má tichou domácnost.

„Nemám zapotřebí, abych si přečetla, že chodíš do bordelu. Vždyť to čtou i moji rodiče,“ vyčetla nahněvaná novopečená maminka syna Ondráška Janu Šťastnému. Postěžovat si pak šel znovu kamarádovi, který ho vlastně dostal do maléru. A kam jinam, než zpátky do jeho hampejzu. „Doma mám peklo, tak komu si mám postěžovat?“ ptá se nešťastný Šťastný. „Jsem svědek, že Honza služeb nevyužil,“ říká Pavel Trávníček. Snad tomu jednou uvěří i Bára Šťastná. Zničených hereckých manželství je totiž i tak příliš mnoho...

Reklama

Další články

Načítám