Hlavní obsah
Článek

Herečka a zpěvačka Pavlína Ďuriačová si v muzikálech vysloužila role korpulentních slečen a dam a často se tak stává, že si z ní kolegové v rámci scénáře střílí.

Stejně tomu je i v muzikálu Mýdlový princ, kde se Pavlína objevuje pátým rokem. Z posměšků si ale nic nedělá.

„Mně to vůbec nevadí, na některý fóry už jsem zvyklá a vzhledem k faktu, že člověk hraje s takovými herci, jako je třeba Aleš Háma (50), který vymýšlí neustále nové fóry, mám spíš problém se na jevišti neodbourat, protože i mně to připadá vtipný,“ přiznala Super.cz herečka.

Na druhou stranu je se svou postavou stále spokojenější. Upravila jídelníček a za poslední rok se jí podařilo shodit přes 50 kilo. Velkou změnu pozoruje jak okolí, tak i švadleny v divadle, které měly s přešíváním kostýmu hodně práce. Do hubnutí se zpěvačka pustila se vší vervou a jediné období, kdy si dovolila zahřešit, byly Vánoce. „Už od listopadu jsem se těšila na řízek se salátem, který jsem rok neviděla. Samozřejmě, že šla váha přes Vánoce trošku nahoru, ale už zase redukuju. Na ten režim jsem si zvykla, takže to nevnímám ani jako dietu.“

Kromě muzikálů můžeme herečku s pronikavým hlasem vidět i v televizi. Nedávno natáčela roli, se kterou má hodně společného.

„Před časem jsem točila díl Modrého kódu a paradoxně jsem hrála paní, která si dietou úplně zničila zdraví, ledviny. Smála jsem se, protože v té době jsem měla za sebou nějakých 50 kg dole, takže mi to bylo hezky šité na míru,“ usmála se Pavlína a vzápětí dodala, že takhle drasticky nikdy skončit nechce. „Já si tohle všechno hlídám, zdraví je na prvním místě. Doufám, že to nikdo nevezme vážně,“ rozesmála se na závěr.

Reklama

Další články

Načítám