Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Ondřej Rychlý nečekal s předsevzetím na Nový rok. Se změnou životního stylu začal už na podzim a svěřil se nám, že to bylo na popud kamarádů z práce.

„Pár kolegů mi naznačilo, že jsem přibral, což by mi nevadilo, ale použili spojení ,Ty jsi začal fotrovatět' a to mě tak urazilo, že jsem si řekl, že ze mě bude Brad Pitt,“ zavtipkoval Ondra, který už je přes rok hrdým tatínkem malého Tobiáše.

K výraznému úbytku váhy ale nepotřeboval drastické diety, stačilo se vyhnout tučnému jídlu a fastfoodu. „Snažím se jíst zdravě, neřeším nějakou dietu, nejím burgery, pizzy a svíčkové každý den. Snažím se běhat a cvičit i kvůli psychické hygieně.“

V seriálu Modrý kód, kde hraje doktora Prokopa Hlinku, ho po milostných scénách s kolegyní Sandrou Novákovou (42) čeká další románek, a to s nově nastupující Patricií Solaříkovou (35), nyní Pagáčovou. Zeptali jsme se, co na to říká Ondrova partnerka Tereza, která s ním doma scénáře procvičuje.

„Kdybych měl být úplně upřímný, tak když je tam nějaká milostná scéna, tak vždycky ten obraz přeskočím a řeknu, že ho umím, protože jí nechci zbytečně přidávat. Ona s tím ale nemá žádný problém, protože většinou ty kolegyně zná, jsou to kamarádi,“ přiznává herec a dodává, že milostné pasáže ze scénáře doma neprocvičují. „My jsme vždycky tak unavení z toho učení, že na žádnou milostnou scénu už nestihne dojít,“ pobavil na závěr.

Reklama

Další články

Načítám