Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Většina známých osobností vyrazila na hory nebo do tepla ještě před svátky. To Andrea Antony měla vzhledem k pracovním povinnostem možnost vycestovat až po nich.

Moderátorka Diváckých zpráv, která působí i jako reportérka Top Staru, odcestovala s manželem Martinem po Štědrém dnu nejdříve do Los Angeles, kde pár navštívil zásadní pamětihodnosti. Po pár dnech odcestovali na Havaj. "Vyrazili jsme jen s manželem hned ráno po Štědrém dnu. Nejdřív jsme týden cestovali po Americe a poté jsme měli 10 dní na prozkoumávání Havaje,“ svěřila se Super.cz televizní hvězdička, která byla v exotice nadšená.

„Navštívit Havaj byl dlouho můj velký sen a teď se mi konečně splnil! Spali jsme v autě přímo na pláži, plavali s želvičkama, sledovali velryby. Byla to krása,“ řekla Andy, pro kterou byla dovolená vlastně svatební cestou.

Za posledních několik měsíců propadla Andrea s manželem kruhovým tréninkům a tímto druhem pohybu nakazili například i kamarádku Moniku Leovou. Dalo by se říct, že Andea je ve své životní formě, a tak se mohla pochlubit i fotkami v plavkách. Moderátorka na své postavě vidí rezervy, ale nám se zdá, že se jedná o zbytečnou sebekritiku. „Musím říct, že po Vánocích a americké stravě, kterou jsme tam jedli, to není úplně ideální forma do plavek. Povánoční hubnutí letos odsouvám až na únor, na dovolených se prostě odmítám omezovat,“ usmívá se Andrea Antony.

Reklama

Další články

Načítám