Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přesto, že je Tereza Voříšková (34), nyní Ramba, už pár měsíců maminkou, pohlaví svého prvorozeného dítěte ještě neprozradila. Svým fanouškům na sociálních sítích ale nyní dala malou nápovědu a podle všeho to vypadá, že manželovi porodila syna!

S akrobatem Matyášem Rambou se herečce podařilo utajit nejen zásnuby a svatbu, ale dlouhou dobu skrývala i těhotenství. Porod dokázala také dokonale ututlat a prvními fotkami svého malého zázraku se pochlubila až několik týdnů po jeho narození. Neprozradila ovšem jméno ani pohlaví, svou ratolest na sociálních sítích označila za „Slunce“.

Nyní s rodinkou vyrazila na výlet do hor, odkud svým fanouškům nasdílela pár snímků manžela s miminkem, které si vychutnává první zimní dovolenou z kočárku či nosítka. Rozněžnělá herečka se u jedné fotky nemohla nabažit pohledu na své dva poklady, až zřejmě nedopatřením naznačila i pohlaví miminka. „Moje nejoblíbenější fotka. Aneb kluci, tak kde mají být. V rolbě,“ napsala nadšená Tereza k fotce, na které je hrdý tatínek se svým potomkem v náručí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám