Hlavní obsah
Článek

Odhalila svou skutečnou tvář. Pavlína Pořízková (59) do společnosti pravidelně vyráží skvěle upravená. Natočené dlouhé blond vlasy, dokonalý make-up a rudé rty, tak světoznámou modelku známe, tentokrát se ale svým fanouškům ukázala zcela bez líčidel.

„Dnes je narcismus králem a neustálé zlepšování sebe sama je královnou. Kdo chce vidět skutečné lidi na sociálních sítích? Ne, chceme ctižádostivé. Chceme tipy, tajemství a triky, jak nejlépe prezentovat v nejzářivějším světle. Chceme, aby nám lidé záviděli, kopírovali nás, aby kupovali, co jim prodáváme,“ napsala si rodačka z Prostějova na sociální síť ke své fotce.

Na snímku se Pavlína zachytila s vlasy staženými do culíku. Odkryla tak své odrůstající a nedobarvené blond vlasy. Tvář bez líčidel s kruhy pod očima, které mívá po ránu. „Není to skvělá fotka, brzy ráno, bez make-upu, žádné filtry, jen opravdová já. Brzy mi bude 55,“ svěřila se Pavlína a přiznala své nedostatky.

„Vypadám tak stará. Smutek mě rozhodně nedělá krásnou. Moje víčka začínají klesat. Vrásky vedle mých úst neznamenají jen to, že vypadám starší, ale také nějak zahořkle. Šedá ve vlasech se opraví snadno, ale upřímně, ráda bych je nechala růst a přestala barvit,“ rozepsala se Pavlína, která si myslí, že sebevědomí a krása ženy ve zralém věku je to, umět se přijmout takové, jaké jsme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám