Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpráva o úmrtí Stáni Lekešové zasáhla během Vánoc nejen její blízké, ale i kolegy a fanoušky. Známá a oblíbená hlasatelka odešla 26. prosince po těžké nemoci, o které nikomu neřekla. To, že v posledních měsících vede těžký boj, věděla jen její rodina a na moderátorku se těšili nejen diváci, ale i kolegové v prvním lednovém díle pořadu Sama doma, který měla moderovat.

Vedení České televize se nyní rozhodlo, že po nečekaném odchodu oblíbené moderátorky věnuje první vysílání v novém roce právě jí. „První vysílání v roce 2020 bude vzpomínkou na Stáňu Lekešovou. Zahájila první vysílání Sama doma v roce 1998 a jako zkušená moderátorka pomohla zvládnout tuto profesi dalším kolegyním, které se za více než dvacet let objevovaly po její boku,“ stojí na stránkách pořadu Sama doma.

Rodina Stáni Lekešové již před pár dny avizovala, že neplánuje veřejné poslední rozloučení. Na moderátorku si tak zavzpomínají její kolegové přímo ve studiu a diváci u televizních obrazovek. „Na všechny humorné okamžiky, které se Stáňou prožily před kamerou i v zákulisí, přijdou zavzpomínat Iva Kubelková a Radka Rosická, určitě veselou historku ze společné služby vzpomene i Alena Zárybnická, Olga Šípková nebo Lejla Abbasová. S PhDr. Ilonou Preslovou si popovídáme, jak zvládnout emoce při ztrátě blízkého člověka a jak pozitivně nastartovat další životní etapu,“ sdělili tvůrci pořadu s tím, že budou na obrazovce všechny nynější moderátorky.

„Ve studiu se sejdou i všechny současné moderátorky, Lucka, Jana s Martinou , Ester a Alena, a všichni si krátkými sestřihy připomeneme ty nejveselejší chvíle v Sama doma, kterými se Stáňa zapsala navždy do našich srdcí,“ stojí ve zprávě.

Reklama

Další články

Načítám