Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Nelly Řehořová (18) strávila poslední dny starého roku na Slovensku v Nízkých Tatrách. Je vášnivou snowboardistkou a lyžařkou, miluje hory a zima patří k jejím nejoblíbenějším obdobím. Půvabná brunetka se vedle fotek ze svahu pochlubila i jedním odvážným snímkem.

Ukázala, že má i smysl pro humor a je otužilá. Neváhala se v mrazu po náročném celodenním lyžování svléknout do plavek a lehnout si do sněhu. Snad jí otužování prospěje, čeká ji totiž náročný pracovní leden, na který musí být fit. Řehořovou čeká několik vystoupení jako host kapely Botox na jejich tour a objeví se opět v představení o etiketě Trapas nepřežiju. Vedle toho má před sebou ve koncert v O2 areně s názvem Nejslavnější české muzikály, kde spolu s kolegy z muzikálů zazpívá árie Karla Svobody a Michala Davida.

Nabrat energii se tak rozhodla na horách, kam si tradičně jezdí užívat sníh každý rok. Na lyže a snowboard vyrážela se svou sestrou Terezou, se kterou jako by si z oka vypadly. Přestože mladá zpěvačka v novém roce plánuje řadu vystoupení, hudba u ní bude muset ustoupit trochu na druhou kolej. Nelly čeká letos maturita, takže škola u ní bude mít v nadcházejících měsících přednost.

Reklama

Další články

Načítám