Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Uplynulý rok neměla herečka Ivana Jirešová (47) moc pěkný, jak sama přiznává. Nevyšel jí další vztah a je opět single. "Na ten další rok se těším. Myslím, že po nějaké transformaci startuju v dobré kondici, jsem plná síly," věří Ivana.

"Můj život je pořád takový, že někam na chvíli spadnu a pak se zase zotavím. Ne všichni lidi se dokáží z chyb poučit, já se snažím neběhat dokola a dělat zásadnější kroky, abych se vždycky zlepšila. Když člověku není dobře, tak je i oslabený, a já se teď cítím dobře i fyzicky," ujistila nás.

"Určitě mě nějakým způsobem ovlivnilo to, co mám za sebou. I co se týká mého mateřství a výchovy dcery, nebo i partnerství. Mám za sebou jedenáctileté manželství. Teď se snažím, abych se nenechala tou minulostí dohnat," upřesnila.

"Většinou se lidi, muži i ženy, podle toho, co zažili, k těm novým začátkům staví stejně. Mají pocit, že to stejně skončí a že tam bude ten problém. A když se přes to překlenou, tak mají třeba nějakou naději, že to bude lepší," doufá a bere rok 2020 jako plný naděje a lepších zítřků a i ostatním přeje, aby se nenechali tím špatným, co prožili, zválcovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám